Известие

Collapse
No announcement yet.

156 2.4JTD проблем .... загасна ми в движение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 156 2.4JTD проблем .... загасна ми в движение

Здравейте ,колеги. Имам следния проблем.Както си каръх колата на едно кръстовище ми предърпа.... се едно си с по-голяма предавка от колкото трябва ...минах на по ниска и продължих да каръм и след 100 метра пак се получи , но този път ми загасна напълно и ми светнаха ми лампите на таблото ...масло акумулатор и дюзата и дотам.Пробвах да я запаля ,но без успех тези три лампи светеха непрекъснато.До сега винаги след премахване на блокировката ми загасяше лампат с дюзата след няколко секунди....сега обаче свети непрекъснато. Какво мога да направя . Имал ли е някои подобен проблем . Благодаря ви предварително.

Не се мъчи да я палиш, колега, ами направо я дърпай в сервиз да я видят
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Не прави нищо по колата, а я закарай в сервиз (ако имаш възможност - с автовоз) ! Компа е записал какво се е случило и при диагностика ще си покаже.
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

може да ти е направил проблем имобилайзера
        Случвало ми се е...........
        Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

Първоначално публикувано от IXIBIT
          може да ти е направил проблем имобилайзера
          Случвало ми се е...........
          Едва ли е от имобилайзера - първо щеше да светне и второ това е КОД2 няма много общо с твоя

Провери дали бутона при катастрофа не се е включил
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

проблема е бил в BOSCH 0281002214, ДАТЧИК ЧИСЛА ОБОРОТИ,но за всеки случай ми смениха и още един BOSCH 0281002213 Датчик, управляющи импулси ..................

Comment

Working...
            X